Geplande Evenmenten Medi Zorg Services.

In het jaar 2019 wordt Medi Zorg Services wederom op verschillende evenementen vertegenwoordigt. Aankomende 6, 7 & 8 April staat Medi Zorg Services met CNC Skincare Nederland op de Beauty Trade Utrecht.

CNC Skincare NEderland op de Beauty Trade Special 2019
Medi Zorg Services op de Beauty Trade in Jaarbeurs Utrecht

7, 8 & 9 April 2018 staat Medi Zorg Services op de Beauty Trade special met CNC Skincare!Medi Zorg Services gaat naar de beurs!!!

Medi Zorg Services staat dit jaar met CNC Skincare op de Beauty Trade special!
Zaterdag 7 April, Zondag 8 April en Maandag 9 April is het weer zo ver. Medi Zorg Services V.O.F. staat met CNC Skincare op de Beauty Trade special in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar promoten wij een revolutionair CNC Skincare product, de "Xpress Filler"!

Verder zijn er natuurlijk demnstratieso van bijvoorbeeld de CNC ColdPLASMA apparatuur.

Onze stand is te bezoeken op standnummer 10M90, u bent hier van harte welkom voor een kop koffie, geweldige demonstraties en innovatieve informatie. Wilt u model liggen, dan kunt u contact opnemen met Medi Zorg services voor de demoplanning.

Geïnteresseerd in kortingskaarten? Hiervoor kunt u natuurlijk ook terecht bij Medi Zorg Services, wij horen graag van u.

Hopelijk tot ziens op de Beauty trade special.

Medi Zorg Services CNC Skincare Jaarbeurs Utrecht

14 & 15 April 2018 staat Medi Zorg Services op de Vakbeurs Totale Voetverzorging in Houten!

Let op! Medi Zorg Services is 14 & 15 April gesloten in verband met de VTV Beurs.

Met de Beauty Trade special nog vers in het geheugen gaan we op 14 en 15 April weer fris verder met de volgende beurs. Deze keer is het de Vakbeurs Totale Voetverzorging in de Expoo Houten.
Medi Zorg Services, nu allround gecertificeerd voor MELAG apparatuur.
Op zoek naar een nieuwe MELAG autoclaaf of gecertificeerd onderhoud voor uw MELAG autoclaaf. Zoek niet verder.
Join us on Facebook!
Blijf up-to-date van nieuwe ontwikkelingen, volg mooie acties en blijf in contact. Natuurlijk is Medi Zorg Services actief op het gebied van social media.