Gerlach Technik
Oplossingen voor de intelligente voetverzorging

Sinds 1998 is Medi Zorg Services officieel Nederlands importeur van de Gerlach Technik. De naam Gerlach Technik is de technische tak in de firma Eduard Gerlach GmbH, misschien wel beter bekend als de fabrikant van de voetverzorgingsproducten van het merk Gehwol. Hier valt dus duidelijk te spreken van 2 kwaliteitslijnen onder 1 dak.

Sirius NT Micro

Al meer dan 140 jaar begeleid Gerlach haar klanten als partner in de voetverzorging, neemt de impulsen op vanuit de praktijk, en ontwikkelt daaruit een passend aanbod van diensten voor de professionele voetverzorging. Gerlach Technik staat van oudsher voor baanbrekende prestaties op het gebied van praktijkapparatuur. In de voortdurende ambitie om inspanningen in de voetverzorging te verbeteren, vertrouwt Gerlach op innovatie, hoge kwaliteit en uitgebreide service.

 

 

Gerlach Praktijkinrichting

Gerlach Ambulante Voetverzorging

Medi Zorg Services voorziet u van deskundig advies bij het inrichten van uw professionele praktijk. Wij leveren de apparatuur van hoge kwaliteit om uw praktijk zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Benieuwd hoe uw pedicure praktijk eruit zou kunnen zien? Onze showroom is altijd geopend, de koffie en thee staan klaar!

Ook op onze website kunt u ons assortiment aan Gerlach Technik praktijkinrichting vinden, elk artikel is voorzien van duidelijke informatie en afbeeldingen. Voor de producten van de Gerlach Technik klikt u hier

Mocht u de prijzen willen zien of willen bestellen, dan kunt u zich aanmelden voor een account of inloggen met uw accountgegevens.Om een impressie te krijgen van een professionele praktijk inrichting kunt op de volgende links klikken:terug