De geschiedenis van Medi Zorg Services

Het verhaal van uw groothandel die door de jaren heen is gegroeid door haar service op nummer één te zetten.
1e vestiging Medi Zorg Services


Medi Zorg Services opent voor het eerst haar deuren op 1 april 1997 aan de Ootmarsumsestraat 305 te Almelo.
Een "kleine maar fijne" vestiging aan een drukke winkelstraat. De winkel was in eerste instantie vooral ingesteld op medische hulpproducten, denk hierbij aan braces, hometrainers, rolstoelen enz.

Al snel werd de weg van de professionele voetverzorging ingeslagen, hierbij werd er een gat in de markt gevonden.
Met een grote vraag naar voetverzorgingsproducten en het ontbreken van groothandels in de omgeving werd de kans van slagen groot.Medi Zorg Service wordt officieel Nederlands importeur Gerlach Technik

Eind 1998 wordt er door de firma Eduard Gerlach GmbH en Medi Zorg Services een overeenkomst bereikt over het officiële Nederlandse importeurschap van de Gerlach Technik. Met deze stap sloeg Medi Zorg Services een nieuwe richting in door haar klanten te kunnen voorzien van apparatuur van hoge kwaliteit voor de professionele voetverzorging.
Medi Zorg Services gaat verhuizen

2003 is het jaar waarin Medi Zorg Services uit haar voegen groeit. In de loop der jaren werd er een gebrek aan ruimte gecreëerd door het steeds uitbreidende assortiment. Sinds 1 Juli 2003 verhuist Medi Zorg services van de Ootmarsumsestraat 305 naar de overkant van de weg, de Ootmarsumsestraat 340.

Pand Medi Zorg Services


Medi Zorg Services wordt officieel Nederlands importeur van Gehwol


Na het importeurschap van de Gerlach Technik ontbrak er toch nog altijd één stukje van de puzzel. En die puzzel wordt compleet op 1 Juli 2010 wanneer Medi Zorg Services officieel Nederlands importeur wordt van de wereldberoemde voetverzorgingslijn Gehwol van de fabrikant Eduard Gerlach GmbH.Medi Zorg Services verhuist voor de 2e keer


Na 7 succesvolle jaren aan de Ootmarsumsestraat 340 herhaalt de geschiedenis haarzelf, Medi Zorg Services wordt te groot voor haar huidige verstiging. Nu Medi Zorg Services naast het officiële importeurschap van de Gerlach Techniek zich ook officieel Nederlands importeur van het wereldberoemde merk Gehwol mag noemen is opslagruimte een prioriteit. Medi Zorg Services vindt de ultieme vestiging aan de Twentepoort West 43 in Almelo. Door de ligging aan de snelweg A35 is Medi Zorg Services nu zeer eenvoudig te bereiken voor klanten uit het hele land.

Medi Zorg Services Pand