CNC BB Cream
Voor een perfecte natuurlijk uitstraling

CNC BB Cream Blemish Beauty Balm verenigt de huidverzorgende eigenschappen van een crème met de perfecte dekking van een foundatio, en voldoet nu al aan de eisen van een CC Cream. De textuur is delicaat en licht, als dat van een huidverzorgingscrème, en toch voorziet het van een perfecte matte, vlekkeloze en egale teint. CNC BB Cream Blemish Beauty Balm geeft de huid een sensationeel gevoel, alsogf het geen make-up draagt.

Het bevat natuurlijke oliën zoals jojoba-olie, tarwekiem-olie en maïskiem-olie, die de huid op betrouwbare wijze beschermt tegen uitdroging. Speciale ingrediënten zorgen ervoor dat de huid toch perfect wordt gematteerd. Shea boter en bijenwas geven de huid op de tast een satijnachtig gevoel. Panthenol en allantoïne hebben speciale huidverzorgende kwaliteiten en kunnen effectief verzachten van de geïrriteerde huid. Ook bevat het zoethoutextract en alfa-bisobolol waarvan wordt gezegd dat deze een kalmerende en anti-ontstekend effect hebben. Roodheid en irritaties worden op betrouwbare wijze verzacht. Het bevat ook salicylzuur wat in staat is onzuiverheden op de huid voorzichtig maar effectief te verminderen en herhaling te voorkomen. Waardevol Hyaluronzuur maakt een einde aan een droge huid. Het voorziet de huid van voldoende vocht en rimpels worden voller op een duurzame basis.

Het geeft de huid een gladder en steviger look.

CNC BB Cream Blemish Beauty Balm is geschikt voor alle huidtypen en leeftijdsgroepen. Twee verschillende kleurnuances maken het mogelijk een individuele match in de betreffende kleur van de huid te verkrijgen. De extra toepassing van een dagcrème of 24-uurs crème is mogelijk niet nodig, afhankelijk van de toestand van de huid. Je bent een stap vooruit met CNC BB Cream Blemish Beauty Balm, zoals zij reeds voldoet aan de hoge normen van een CC-cream!

Producten>>>