MELAG Thermodesfector voor de praktijk en kliniek

De oplossing voor automatische reiniging en thermische desinfectie van instrumenten

De innovatieve Thermo-desinfectoren MELAtherm 10 en MELAtherm 10 Evolution garanderen een superieure reiniging, desinfectie en droging van medische producten voor de praktijk en kliniek. Geautomatiseerde reiniging en desinfectie zorgt niet alleen voor een nog betere bescherming van zowel de patiënt als het praktijkteam, maar bespaart ook tijd en geld bij de herverwerking van instrumenten.

Profiteer van de perfecte uitlijning van de MELAtherm 10 Thermos-desinfectoren in combinatie met de speciaal ontwikkelde processie-manden en MEtherm reinigings en verwerkingsmiddelen.

Ontdek onze op elkaar afgestemde oplossingen voor geautomatiseerde reiniging en desinfectie van instrumenten:

    
Wat is een Thermodesinfector?

Een Thermodesinfector wordt gebruikt voor de geautomatiseerde reiniging en desinfectie van instrumenten in praktijken, klinieken, tandartspraktijken, medische centra en ziekenhuizen. De betrouwbare bewaking en documentatie van de relevante procesparameters zorgt voor gestandaardiseerde en reproduceerbare decontaminatieprocedures. De geautomatiseerde dosering van de vloeibare procesmiddelen bestaande uit reinigingsmiddel, neutralisator en glansspoelmiddel optimaliseert het reinigings- en droogresultaat. De desinfectie van het instrument wordt echter uitgevoerd door heet water gedurende een voorgeschreven periode.

De unieke producteigenschappen van de MELAG was-desinfectoren zorgen voor nog meer veiligheid en efficiëntie bij de decontaminatie van instrumenten. MELAtherm 10 en MELAtherm 10 Evolution bieden zonder extra kosten:

  1. Actieve droging: externe en interne droging beschermt de instrumenten tegen corrosie en beschadiging.
  2. Geïntegreerde procescontroles en meetmodules: De integratie van procescontroles creëert extra ruimte, vereenvoudigt het werken en helpt storingen te voorkomen.
  3. Praktijk geoptimaliseerde verwerkingsruimte: de combinatie van het ruimtelijke ruimteconcept met een veelzijdig assortiment manden helpt zowel tijd als geld te besparen.
  4. Geïntegreerde documentatie: Sla de logbestanden op met behulp van een CF-kaart en twee netwerkinterfaces.