Meubilair

Meubilair

Het meubilair bij Medi Zorg Services is van de bekende Gerlach Technik en is op maat gemaakt voor de Gerlach pedicuremotoren.
Het hoog-kwalitatieve meubilair is krasvast en van hoogwaardige kwaliteit.
Zo zijn alle lades geremd, zijn er modellen met geïntegreerde afzuiging en geïntegreerde gemotoriseerde handstukken enz.

Er zijn meubels voor de professionele pedicuresalon in diverse maten en uitvoeringen te verkrijgbaar.

Sortering
1 Pagina's
Gerlach AT/NT Clean Meubel UV
W00330
Toon details
Met UV-lade, 63 cm breed voor alle Gerlach voetverzorgingsapparatuur. Een hooglans, eenvoudig te reinigen front van Polygloss SR in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een zeer hoogwaardige, uitklapbaar, extreem duurzaam, voegenvrij en hygiënisch Corian werkblad gemaakt van acrylgebonden mineraalwerkstoffen. Eenvoudig te reinigen en onderhouden. De ombouw van het meubel en het werkblad worden in het wit geleverd. Het meubel wordt geleverd met een handstukhouder die aan de linker- of rechterkant bevestigt kan worden. Handstukken van de Gerlach NT Techniek en de Gerlach AT Techniek allen in de handstukhouder gezekerd worden. Ideale positionering van de Gerlach voetverzorgingsapparatuur op de uitschuifbare apparatuur-lade. Alle schuiflades zijn stofdicht en voorzien van een doorlopende "Alu-griplijst". De volledige uitschuifbare lades lopen licht op de lagervoering Grass Nova Pro Classic met Airmatic Dempsysteem. UV-compartiment (1 x 15 Watt) voor een kiem-armeruimte voor uw instrumenten, in uw directe werkomgeving. Uitneembare inleg-lade met verdeelvlakken voor uw instrumenten. Gezekerde wielen voor een zekere positionering van uw meubel. Het meubel is leverbaar in de volgende frontkleuren: - Basalt Grijs - Grijs Bruin - Castello - Bramen - Icy White Omvang aflevering: - 3 instrumenten-tableau - 3 fraisensethouders - 1 handstukhouder met adapter voor AT of NT Techniek - 1 Inleglade Optioneel: - Loupelamphouder universeel - RVS afvalemmer - RVS ring voor RVS afvalemmer
meer info...
Gerlach Jupiter Duomatic S2
W00321
Toon details
Deze pedicure-unit is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het front van de unit is verkrijgbaar in "Icy White" of "Helgrijs", de zijkanten zijn lichtgrijs uitgevoerd. Het bovenblad van de unit is rondom voorzien van een rand uit polyurethaan. De geïntegreerde UV-lade is volledig uitschuifbaar en zorgt voor een "kiem-arme"opslag van het instrumentarium. Het meubel is uitgerust met vier ruime berglades, die elk zijn uitgerust met een geremd systeem voor een geruisloze sluiting. Aan de linker- of rechterzijde bevindt zich nog een opbergkast. De unit beschikt 2 motorische handstukken: Een sprayhandstuk van de NT Micro met intern LED-licht. De spray-functie is voorzien van interval-spray voor een fijne verneveling en een overzichterlijk werkgebied. Het handstuk is in te stellen van 2.200 tot 42.000 toeren omwentelingen per minuut.Een afzuighandstuk van de AT Micro. De stofafzuiging wordt voorzien door een Miele stofzuiger en is in te stellen van 140 tot 220 Liter per minuut. Het handstuk is in te stellen van 5.000 tot 42.000 omwentelingen per minuut. • Beide handstukken zijn voorzien van een automatische spantang. • Beide handstukken zijn links- en rechtsdraaiend in te stellen. Bijbehorende accessoires: - Service-set voor handstukken - Infrarood voetpedaal - Automatisch handstukhouder - 3 instrumententableau - 3 fraisendoosjes - Geleiderblok t.b.v. de motorkabels van de handstukken - Inleglade met vaste vakverdeling - 4st. Miele Stofzakken - 1L Gerlach Aquaspray Afmetingen: 90x76.5x50cm (bxhxd)
meer info...
Gerlach AT/NT Midi Silent Icy White
301878530
Toon details
"De comfortabele behandelingseenheid" De AT/NT Midi Silent integreert een krachtige Spray- en Afzuig-technologie in een comfortabele behandelingseenheid. Technische en ergonomische ontwikkelingen van een nieuw niveau. Een grote bewegingsvrijheid dankzij innovatieve gebruikerstechnologie. Aantrekkelijk kastontwerp met "stof-proof" lades. De AT/NT Midi Silent is speciaal gemaakt voor het voetverzorgings sprayapparaat Sirius NT Micro in combinatie met de Eschenbach LED Loupelamp incl. afzuiging. 32 cm breed UV-vak (1 x 16 watt) voor kiemvrije opslag van instrumenten direct op de werkplek. Een POLYGLOSS SR, hoogglans, stootvast front in de kleur Icy White. Zeer hoge kwaliteits, scharnierend, zeer duurzaam, naad-vrij en hygiënisch Corian werkblad gecreeërd uit acrylgebonden minerale materialen. Eenvoudig te reinigen en te verzorgen. De lichaamoppervlakkes en het werkblad zijn in de subtiele kleur "lichtgrijs" gehandhaafd. Een ideale positionering van voetverzorgingsapparaat op een uittrekbaar paneel met een daarnaast een instrumentenpaneel. Alle laden zijn uitgerust met aluminium griplijsten en lopen licht door het rollager geleiderssysteem GRAS NOVA PRO CLASSIC met Airmatic dempingsysteem. Uitneembare tray voor gebruik als instrumentendienblad voor het pedicuremeubel AT/NT Midi Silent. Vergrendelbare zwenkwielen voor veilige positionering van het meubel. Leveromvang: - AT/NT Midi Silent - 2x instrumententableau - 2x fraisenhouder - handstukhouder met inzet - 1x uitneembare inleglade - unversele loupelamphouder. Optioneel: - Stofzak Intensiv Clean 4st. - Instrumentenbak voor bovenste instrumentenpaneel.
meer info...