Gerlach Technik Noviteiten

Kwaliteit en duurzaamheid is van essentieel belang voor uw praktijk. Gerlach Technik staat al jaren voor duurzame kwaliteit van hoog niveau. Innovatie is hierbij een belangrijk onderdeel. Om aan de vele eisen en verlangens van de eindgebruiker te voldoen moet er worden geïnnoveerd en de invloed van de cliënt worden toegepast.

Hieronder vindt u de huidige innovaties van Gerlach Technik.

Gerlach werkstoel ponso

Gerlach Pending werkstoel "Ponso 1"

Gerlach Technik heeft met de Pending Werkstoelen al een systeem in het assortiment die, door verlichting van de ruggengraat, rugklachten tegengaat. Met de introductie van de Ponso 1 komt er een nieuwe stoel die door de nieuwste ontwikkelingen de rug nog beter ondersteund. Het Ponso zitprincipe ondersteunt de zithouding, waardoor de ruggengraat en de tussenschijven ontlast worden. Het Pendelsysteem zorgt er voor dat u in beweging blijft wat de spieren activeert. Een onnatuurlijke, stijve houding wordt vermeden.

De gelijkmatige drukverdeling van de rug naar de dijen verlicht rugpijn en bevordert een ontspannen en gezonde werkhouding. Daarnaast wordt het cardiovasculaire systeem gestimuleerd, en het risico op een hernia en ruggengraatverplaatsing vermindert.

Voor specificaties en prijzen klik hier.