Naspan ® Platinum Correctiesysteem

De Naspan ® Platinum Spangen van Gerlach Technik


Naspan®-Platinum

Het zetten van nagelbeugels was nog nooit zo eenvoudig! De Naspan ® Platinum nagelbeugels van Gerlach Technik zetten de norm. De beugel is in een paar stappen klaar en kan dus snel op de desbetreffende nagel worden aangebracht. Toch is deze innovatieve ontwikkeling een verborgen kampioen; maar heeft, door de zelfregulerende eigenschap en het uitstekende effect, het potentieel om een echte ster te worden.

De voordelen op een rijtje:

  • Bevestiging in seconden
  • Bewerking nauwelijks nodig
  • Verbetering na enkele dagen

Naspan Platinum Gerlach Technik


De verpakking van het nieuwe Naspan ® Platinum correctiesysteem in boekvorm is voorzien van een handige schijf waarmee u de juiste beugel voor de gemeten nagel kunt uitnemen. Ongeopende beugels in de verpakking blijven beschermd.
In Slovenië betekent het woord Naspan "uitgerust". Gebaseerd op de Naspan ® Platinum nagelbeugels van Gerlach Technik laat zich daaruit het attribuut "zacht" afleiden. De ontwikkeling stamt volledig uit de branche. De Podologen Inge Radojicic en Norbert Cohrs creëerden het idee en ontwikkelden over de jaren, in samenwerking met Hermann Burltmair, de Naspan.

In een omvangrijke testperiode werd dit beschermde product uitvoerig getest. "We hebben meer dan negen maanden de nieuwe beugel zeer intensief getest ", zegt Norbert Cohrs. "De toepassing is eenvoudig en bespaart een enorme hoeveelheid tijd van de dagelijkse voetverzorging. We hebben uitstekende resultaten behaald. "Dit komt door het intelligente design." De Naspan ® Platinum is volledig geprefabriceerd. De haken hoeven niet met een tang in vorm te worden gebogen. Slechts in individuele gevallen is de bewerking van de beugel vereist.

De eendelige beugel is als een sinuscurve gevormd en genereerd daardoor een uniek herstellend en liftende werking. Voor de verschillende nagels zijn er verschillende formaten beugels. Om de juiste pasvorm te selecteren, moet de nagel eerst worden gemeten. Een eerdere afdruk is niet nodig. Bij het zetten kan de beugel 1 tot 3 mm opgerekt worden. Het loopt automatisch na het instellen terug naar de oorspronkelijke grootte.

"De Naspan ® Platinum reguleert zich virtueel zelf en past zich aan de nagel aan", zegt Cohrs. Daardoor is er geen activatie of bijdraaien nodig zoals bij andere typen beugels. Zelfs op moeilijke locaties is de beugel eenvoudig en pijnloos aan te brengen. De Naspan ® Platinum technologie mag alleen worden toegepast door gekwalificeerde podotherapeuten, podologen en (medisch) pedicures in het bezit van een Naspan ® Platinum certificaat. Om dit certificaat te behalen zult u de Masterclass Naspan ® Platinum moeten volgen bij Kaledi Academy.

Medi Zorg Services biedt, als exclusief importeur van Nederland, deze wereld innovatieve in een complete set aan. De beugel is volledig
geprefabriceerd, Bij het gebruikd van Naspan®-Platinium heeft u geen verdere instrumenten nodig. Voor eventueel aanvullende activiteiten bijv. inkorten van de beugels of ontbramen kunt u de meegeleverde instrumenten gebruiken.Naspan Platinum  Naspan Platinum  Naspan Platinum

 

 Producten >>>