Aeramax II Luchtreiniger Proffessioneel

Hygiëne en schoon - een topprioriteit

Hygiëne en een schone werkruimte zijn voor mensen nog belangrijker geworden sinds het begin van de coronaviruspandemie (SARS-CoV-2). Dat geldt voor medische praktijken, ouderenzorg en verpleeghuizen, kantoren, klaslokalen en kinderdagverblijven faciliteiten als de horeca, uiterlijke verzorging- en fitnessfaciliteiten. Regelmatige reiniging en desinfectie zijn daarom van essentieel belang. Maar hoe zit het met de lucht in onze omgeving? We brengen 90% van onze tijd binnenshuis door en negen uur per dag delen we deze ruimte met anderen. De lucht die we binnenshuis inademen is tot vijf keer meer vervuild dan buitenlucht.


Wat zit er in de lucht?

Aeramax luchtreinigers hygiëne

bacteriën en virussen
              Allergenen                
    (pollen, mijten, roos, schimmel)
VOC's
(vluchtige organische stoffen,
sigarettenrook)

               nare geuren


Een uitgebreide hygiënische oplossing
Een slechte luchtkwaliteit kan leiden tot de overdracht van bacteriën en virussen via de lucht. Naast handen wassen en de reiniging en desinfectie van oppervlakken en instrumenten, dient de lucht te worden gezuiverd in wachtkamers, praktijkruimtes en onderzoeksruimtes.

Hygiëne en desinfectie en praktijkruimte

 handen wassen/
  desinfecteren
           oppervlakte reiningen/
                  desinfecteren
    instrumenten reinigen/
            desinfecteren
            luchtzuiveringDe voordelen van schone lucht.

Eenvoudiger ademen
99,97% van de ziektekiemen, allergenen en deeltjes worden veilig en eenvoudig uit de lucht verwijderd

Boost uw productiviteit
Een betere luchtkwaliteit in een ruimte verbetert uw cognitieve vaardigheden, zoals concentratie en geheugen, en kan de verzuim door ziekte reduceren.

Verbeter uw loyaliteit
Schone lucht, die vrij is van verontreinigingen en sterke geuren, toont zorg voor uw cliënten, medewerkers en uzelf, en verbetert het welzijn van iedereen in uw werkomgeving.


Effectief. Bewezen prestaties.

Gepatenteerde techniek Aeramax

Het AeraMax Professional vier-stage filtratieproces maakt gebruik van de volgende bewezen methoden om de lucht effectief te reinigen:
  1. Het Pre-filter vangt grote deeltjes en verontreinigingen in de lucht op en helpt de levensduur van andere filters te waarborgen.
  2. Actieve koolstoffiltratie absorbeert geuren en VOC's (vluchtige organische stoffen) uit de lucht.
  3. Een origineel HEPA-filter vangt 99,97% van de deeltjes in de lucht op. Het antimicrobiële middel op het HEPA-filter vermindert effectief de ontwikkeling van bacteriën en schimmels op het filter.
  4. De PlasmaTrue™ bipolaire ionisator laadt deeltjes in de lucht elektrisch op om de opvangefficiëntie van de filters te verbeteren.

Gepatenteerde, responsieve Smart-technologie
Aeramax Professional 3
EnviroSmart
Gepatenteerde EnviroSmart™-technologie maakt gebruik van dubbele zelfregulerende lasersensoren om geluid, beweging en luchtkwaliteit te meten.

Deze technologie zorgt ervoor dat AeraMax Professional intensief werkt wanneer het moet en overschakelt naar de standby-modus wanneer mogelijk, waardoor energie wordt bespaard en de levensduur van het filter wordt gewaarborgd.

Er zijn 2 operatiestanden:

Normale modus
Past automatisch de ventilatorsnelheid aan om de luchtkwaliteit te beheren. (ideaal voor de meeste gedeelde ruimtes)


Stille modus
Gebruikt lagere ventilatorsnelheden wanneer de ruimte bezet is en hogere ventilatorsnelheden wanneer de ruimte niet bezet is (ideaal waar geluid een probleem kan zijn)

PureView Aeramax Professional
De beste manier om cliënten in uw praktijk te vertellen dat u hun gezondheid serieus nemen is om ze te laten zien!
Dankzij PureView™-technologie kunnen twee hoogwaardige laser- deeltjestellers de luchtkwaliteit  bewaken die binnenkomt en de luchtreiniger weer verlaat, zodat het display kwaliteitsgegevens van de lucht kan tonen in twee verschillende weergavemodi:

Kamerstatus 
toont de huidige luchtkwaliteit in de kamer en het percentage deeltjes dat wordt opgevangen in realtime

PM2.5
geeft het PM2.5-niveaus weer die de unit binnenkomen en worden verwijderd in het filtratieproces.

Het display geeft ook aan wanneer het filter moet worden vervangen
Geïntegreerd. Een naadloze toevoeging.
De AeraMax Professional is ontworpen om naadloos te integreren in de omgeving van uw (praktijk)ruimte. Alle modellen zijn geschikt voor wandmontage, onopvallend
 en esthetisch aantrekkelijk, zodat u overal zorgeloos kunt zorgen voor luchtzuivering wanneer dit het meest nodig is. Een luchtreiniger die aan de muur is geïnstalleerd, circuleert lucht door de kamer, waardoor de verdeling van schone lucht wordt verbeterd wegens minder obstakels die luchtcirculatie blokkeren. Verontreinigde lucht wordt ook opgenomen op hoofdhoogte (ademhalingshoogte) in tegenstelling tot vloerniveau.
De efficiëntie en ACH-prestaties* worden tevens geoptimaliseerd.

*ACH - Luchtwisselingen per uur. Een ACH van 5 betekent dat de lucht elke 12 minuten wordt gereinigd. Het doel is 3-5 luchtwisselingen per uur.Betrouwbaar. Kwaliteit van commerciële duurzaamheid.

Alle AeraMax Professional units zijn gebouwd met een operationele werking van 24/7/365. Dat betekent continu gebruik. Daarom, ze zijn geconstrueerd met componenten van superieure kwaliteit, hoogwaardige filters en versterkte behuizingen.De volgende modellen zijn beschikbaar in ons assortiment: